Probajte večeras kinesku devetku: Nakon ove poze partner vas nikada nećete zaboraviti

Ukoliko su vam dosadile misionarske, 69, otpozadi i ostale svima već poznate s*ks-poze, evo jedne egzotične koja bi u potpunosti mogla da osveži vaš s*ksualni život. Ma koliko inovativni i zanimljivi bili po pitanju s*ksa, nekad čovek prosto ostane bez ideje. Nije lako stalno otkrivati nešto novo, učiti nove poze i smišljati nove izazove, ali ovoga puta smo tu da vam skratimo muke i da vas inspirišemo.

Reč je o pozi kineska devetka koja se sastoji iz serije plitkih i dubokih penetracija p****a u v****u. Plitki prodor podrazumeva ubacivanje p****a u jednu trećinu v****e, dok duboki znači ubacivanje p****a do kraja. Izvodi se u pet do šest serija na dva načina.

PRVI NAČIN

Prema prvom sistemu muškarac p*nisom ide u krug devet plitkih i jednu duboku penetraciju. Deset krugova predstavlja jednu seriju, a vi treba da uradite bar pet kako bi žena osetila posebno zadovljstvo i doživela strasni org*zam.

DRUGI NAČIN

Drugi način na koji možete da sprovedete kinesku devetku sastoji se od 9 plitkih i jednog dubokog prodora, nakon čega nastavljate na sledeći način:

8:2
7:3
6:4
5:5
4:6
3:7
2:8
1:9

Ovaj sistem ponavljate pet do šest puta.

ehniku se izvodi tako da smo umom i telom potpuno opušteni. Pojedinačni krug neke serije možete ponoviti više puta, a možete se odlučiti i na samo duboko prodiranje, npr. u slučaju kada partnerka dobija v*ginalne kontrakcije neposredno pre org*zma.

I upamtite. Važno je da budete spontani, nežni, a s*ksualni užitak povećajte sa “kružnim mešanjem” ili ritmičnim pomeranjem bokova u krug u oba smera naizmenično.

Izvor: telegraf.rs

ISPOVEST DANA: Imala sam 17 godina kada me prvi komšija, tatin prijatelj iskoristio i uzeo mi prvo nevinost, a kasnije i život :(. Ostala sam trudna, a kada sam mu to rekla, zaprijetio mi je da će da me ubije ako ikome kažem. Nisam znala šta da radim, ćutala sam, a vrijeme je prolazilo. Kada su mama i tata saznali da sam trudna isto veče su me istjerali iz kuće, ODREKLI SU ME SE, bez da sam imala priliku da im objanim. Nedugo nakon toga sam rodila kćerku, a zbog svega sam morala napustiti i školu i sada preživljavam i snalazim se na razne načine da obezbijedim koru hljeba mojoj kćerkici i sebi.

Mali nedužni anđeo ima pune dvije godine i prošle sedmice se razbolila, iznenada je dobila jako visoku temperaturu, skoro 39. Odnijela sam je na hitnu, a nakon što su je doktori pregledali ustanovili su da se razbolila zbog loših higijenskih uslova u kojim živi, odnosno živimo. Obavijestili su socijalunu službu te su mi je oduzeli Ne znam šta da radim, koliko god mi je na neki način zbog nje život uništen, toliko je volim da ne mogu zamisliti dalje da živim ako mi je ne vrate. Jedini razlog mog života, jedino što imam, ne mogu bez nje… A nemam nikoga da mi pomogne da je vratim ŠTA DA RADIM VIŠE??? POMOZITE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*