NAKON JANINOG RAZGOVORA SA POLICIJOM SVE SE PROMIJENILO: Vaspitačica otkrila promjenu u ponašanju kćerke ubijene Jelene!

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušana tri nova svjedoka u vezi sa ubistvom pjevačice Jelene Marjanović (33) prošle godine u Borči. Izjavu su dale vaspitačica Jelenine i Zoranove kćerke Jane – Lenka Đorđević, zatim Jelenina frizerka Zorica Veljković i supruga Zoraninog i Jeleninog kuma Nora Karleuša Rakić.

 

Prva je, oko 10 sati, saslušana Jelenina frizerka. Ona je, između ostalog, tužiocu rekla da je Zoran Marjanović Jeleni bio i menadžer i muž te da je ona uvijek imala istu frizuru.

 

S tim u vezi navela je i da joj se Jelena prije ubistva povjerila kako se te fruzure malo zasitila, te da bi je promijenila, ali da, nažalost, do te promjene nije došlo.

 

Janina vaspitačica Lenka Đorđević pričala je tužioci o djevojčici. Ona je rekla da ona nije ni previše društveno, a ni povučeno dijete, ali i istakla da je primijetila jednu promjenu u njenom ponašanju nakon što je razgovarala sa policajcima.

 

– Lenka je rekla da je Jana prestala da crta motive kuće i porodice nakon što je razgovarala sa policajcima – kaže naš izvor iz tužilaštva.

 

Inače, sve tri su se izjasnile da nemaju saznaja u vezi sa samim zločinom – Jeleninim ubistvom, kao i da im se pjevačica nije žalila na svekrvu i ostale ukućane.

 

Jelena je ubijena 2. aprila 2016. godine a sutradan je u kanalu podno nasipa u Crvenki pronađeno njeno unakaženo tijelo. Zbog ovog ubistva, 15. septembra uhapšen je njen suprug Zoran Marjanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*