EVO KAKO JE PAO ZORAN MARJANOVIĆ: Policiji ga predao otac Vladimir!

Zorana Marjanovića, osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene, pjevačice „Granda“, iza rešetaka je smjestio otac Vladimir, otkriva Kurir. Naime, Zoran je uhapšen nakon što je pronađen mobilni telefon koji je njegov otac nedavno izgubio, i to je, kako saznajemo, zasad najjači dokaz koji istraga ima protiv pjevačicinog supruga.

Podsjetimo, sporni mobilni telefon, za koji je utvrđeno da je pripadao Jeleni Marjanović, pronađen je sedam dana pre hapšenja njenog supruga u Borči. Mladić koji ga je pronašao sa ocem ga je odnio u policiju, a istražitelji su uspejli da povrate podatke iz oštećenog telefona i otkriju da su ga koristili pjevačica i njen svekar nakon ubistva.

 

– Članovi porodice Marjanović pronašli su mobilni telefon poslije Jelenine smrti u njenim stvarima. Zanimljivo je da su ovo prećutali policiji, iako su ranije predali aparat koji je ona ostavila u kući kad je otišla da trči. Pretpostavlja se da se Vladimir, vidjevši da je riječ o modernom androidu,  odlučio da ga zadrži za sebe – kaže naš izvor upućen u istragu.

 

Pjevačicin svekar obrisao je poruke i pozive iz telefona i nastavio da ga koristi više od godinu dana nakon zločina. Međutim, nije računao na to da se softverom mogu povratiti raniji podaci iz memorije.

 

– Vladimir je bio veoma neoprezan i uspio je da izgubi telefon, što je na kraju Zorana koštalo hapšenja. Da nije zadržao telefon i da ga je uništio, vjerovatno se ništa ne bi desilo njegovom sinu. Jer kada su inspektori provjerili telefon i povratili podatke, došli su do šokantnih saznanja koja su ukazala na Zoranovu krivicu u ovom slučaju. Zbog toga je sedam dana od pronalaska telefona uhapšen – naveo je sagovornik Kurira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*