(VIDEO) MIKI ĐURIČIĆ NAPUSTIO ZADRUGU: Posvađao se sa Miljanom, pobijesnio, polomio staklo na vratima i izašao na kapiju!

Miljana Kulić je kao svoju omiljenu osobu prošle nedjelje izabrala Mikija Đuričića sa kojim je bila u najboljim odnosima. Čini se da se danas sve preokrenulo i ona je uputila žestoke provokacije svom cimeru kako on ne brine dovoljno o njoj s obzirom na to da je ona trudna i on je dužan da se brine o njoj.

– Ja ti nisam staratelj, meni je produkcija rekla da moram da prisustvujem. Morala je i Kija koja je bolesna. Da morao je da dođe, ali nije morao da se igra sa jajima i pjeva. Produkcija, ili je vodite ili zovite mamu i tatu, ja više staratelj neću biti. Janjuš izlazi iz rehabilitacije, ja se vraćam tamo. Neka te služe mama i tata – bio je iznerviran Miki.

– Ti nisi dužan da me služiš – rekla je Miljana, a Miki je vrisnuo:

– Hoću odmah kući. Za mene je rijaliti završen.

Miki je istog momenta skočio, bacio bubicu, razbio staklo na vrata i izletio iz Bijele kuće urlajući. Zadrugari su zanijemili zbog ove Mikijeve reakcije, ali je većina ukućana bila na njegovoj strani. Sa druge strane, gotovo svi osim Saške Karan osudili su Miljanu zbog ponašanja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*